|
Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt comori
Re: Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt co
Re: Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt coDin motivul asta nu recomand cumpărarea unui detector pentru ca asa spune cineva, ca ar fi cel mai bun. Nu strica un pic de studiu în surse neutre, forumuri externe eventual sau mai sigur, în teren cu colegi care au diferite tipuri de detectoare.
Nevoia de vânzări duce la minciuni incredibile și manipulări, asa cum se poate vedea în cazul cunoscut în comunitate: Daniel Matei. Din păcate vor mai fi multi viitori colegi care vor fi nemulțumiți, sper măcar sa își achiziționeze numărul mare de detectoare Detech SH care sunt la vânzare în acest moment... Am mai spus-o și mai repet: nu detectoarele sunt de vina, ci modul agresiv de vânzare ale acestora: așteptările cumpărătorilor sunt mai mari decât realitatea din specificațiile tehnice. Florin Bosoteanu
https://pratmin.wordpress.com/detectie- ... -detector/
Re: Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt coDa, într-adevăr preturile la Detech se pot compara cu cele ale elitelor detectoarelor mid-level. Insa doar preturile...
Florin Bosoteanu
https://pratmin.wordpress.com/detectie- ... -detector/
Re: Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt copentru Stefani detechbg@gmail.com daca rezolvi ceva sa ne spui si noua toate cele bune exzakt
Re: Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt coscuze avem si ceva telefoane +359 54 80 2858 +359.896131264
Re: Noul Detech Relic Striker - VLF 4.8 kH specializat pt coEu am testat Relic Striker şi mi s-a părut o mare ţeapă în comparaţie cu EDS+2 fabricate prin 2010, atât la adâncime cât și la discriminare ! Am mai aflat că detectoarele Relik Striker vândute pentru români, nu sunt aceleași cu cele vândute pentru bulgari și occident, deci atenție de unde comandați detectoarele bulgărești ! Atâta timp cât pe site-ul producătorului Detech, nu se găsesc informații, este bine să ocoliți acest producător !
Înapoi la Detectoare de metal Detech Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|