|
Detector Cscope CS 440XD
Primul mesaj necitit • Total mesaje 1383048
• Pagina 1 din 1
Detector Cscope CS 440XDCscope cs 440xd sunt detectoare non motion cu frecventa 17 kHz, pentru incepatori, dar declarate de producator profesionale. Din experienta mea de incepator distanta maxima de detectie a unei tinte (moneda mai mare) este de aproximativ 18-20 cm . Discriminarea dupa parerea mea se poate regla in jurul valorii de 4 si chiar 4 si jumatate, pentru a scapa de deseurile metalice gen: cuie, sarme feroase, bucati de tabla, capace de bere etc. Cred ca in locuri neatinse de civilizatie aceasta poate fi coborata spre 1 (all metal) cu rezultate mai bune in adancime. Personal nu am incercat aceasta varianda datorita gunoaielor feroase ascunse in sol. Priviti aici ce poate face acest MD regland discriminarea pe 4 . Reglarea sensibilitatii (butonul stanga) se face imediat dupa ce se apasa butonul de pe mijloc de reacordare, rotind spre stanga pana dispare tonul generat continuu, cu bobina apropiata de sol. Reacordarea se face mereu atunci cand este necesar (dereglare, schimbare mineralizare sau umiditate sol). Mai pot sa spun ca alimentarea se face cu o baterie de 9v preferabil alcalina sau acumulator de 9v reancarcabil (varianta indicata). Viata bateriei declarata de producator este de circa 20 ore.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Detector Cscope CS 440XD
Re: Detector Cscope CS 440XDstie cineva daca un detector CS 880 care e fabricat ptr detectie guri de canal , poate fi folosit si ca detector general ptr detectia altor metale mari ingropate adanc? a lucrat cineva cu acest detector?
Total mesaje 1383048
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Detectoare de metal C.Scope Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori |
|