Am mai scris pe undeva dar,nu strica niciodata sa te prezinti de doua ori

Ma numesc Mihai si sunt din Ploiesti..Sunt de ceva vreme pe forum,am tot citit,m-am tot gandit si intrun tarziu m-am hotarat

Am luat un Teknetics Alpha2000 + bobina NEL Storm (33x35).Initial am vrut cu SEF ultimate dar pt ca nu mai aveau pe stoc,am ales varianta Storm (e un pic mai grea cu vreo 200 grame ca Ultimate)
Astazi a sosit "jucaria".Urmeaza pasul doi,autorizarea.Deja o parte din acte le-am facut (plata pt doua autorizari,MD si PP) si platit si scos cazier.Maine mai am de facut copii dupa CI si factura si fug cu ele la politie

.Pana vine autorizatia nu-mi ramane altceva de facut decat sa-l privesc si sa-l sterg de praf.Apoi,o sa incerc o serie de teste cu bobina stoc si cu Storm (am vazut tone de filmulete pe youtube,sper sa ma descurc) si voi inpartasi cu voi rezultatele.
Cam asta e...Acum,mai am ceva de zis

...Multumiri rodetectors pt corectitudine,promtitudine si rapiditate (vineri am dat comanda,azi a ajuns) plus
Si...Daca sunt detectoristi din Ploiesti,activi pe forum si cu rabdare pt un novice,dati un semn.
In rest,o zi buna si fara ploaie !! (daca erati motoristi,v-as fi urat "asfalt uscat ! "