Zis si facut, astazi am reusit sa spal cateva monede, sper sa nu fiu acuzat de spalare de bani

|
Spalare de bani
Primul mesaj necitit • Total mesaje 1383128
• Pagina 1 din 1
Spalare de baniBuna seara tuturor, dupa cum am mai spus, intentionam sa incerc curatarea monedelor prin spalare in masina de spalat vase.
Zis si facut, astazi am reusit sa spal cateva monede, sper sa nu fiu acuzat de spalare de bani ![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Vali Popescu
Spalare de bani
Re: Spalare de bania iesit ceva! fara prea mare efort.
Re: Spalare de baniSalutare vali_p!Mi se par golase chiar daca patina nu s-a dus in totalitate.Totusi daca remarci moneda de 2 filleri nu mai are culoarea verde inchis ci s-a deschis foarte mult ,deci afecteaza si patina.
Re: Spalare de baniLe-ati tinut invelite in ceva?
Lipite una de alta sau separate? Singura constanta in Univers este schimbarea.
Re: Spalare de baniVali Popescu
Re: Spalare de baniSingura constanta in Univers este schimbarea.
Re: Spalare de baniMonedele din prima fotografie sunt momentan la spalat au stat in ulei si au o tenta uleioasa (sper sa dispara), pozele de mai jos sunt cele spalate .
Vali Popescu
Re: Spalare de baniEu am constatat ca in masina de spalat vase aluminiul corodeaza (pe niste tacamuri cu maner de aluminiu). Dispare negreala dar devin abrazive...
Total mesaje 1383128
• Pagina 1 din 1