Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o identificare pentru obiectul din link-urile de mai jos, are aproximativ 8 cm diametru.
gallery/image.php?album_id=124&image_id=2746
gallery/image.php?album_id=124&image_id=2745
|
Detectie de seara
Primul mesaj necitit • Total mesaje 74974
• Pagina 1 din 1
Detectie de searaSalutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o identificare pentru obiectul din link-urile de mai jos, are aproximativ 8 cm diametru.
gallery/image.php?album_id=124&image_id=2746 gallery/image.php?album_id=124&image_id=2745
Detectie de seara
Re: Detectie de searaputeam sa jur ca este nasture, dar la 8 cm diametrul? Ma indoiesc ...
Re: Detectie de searaDe la soba,sunt mai multe cercuri,acest capac este in mijloc.
Re: Detectie de searaAsta am zis si eu initial dar e din bronz si pare vechi, l-am gasit cam la 35-40 de cm in pamant ...arata exact ca un nasture dar mult mai mare, am vazut obiecte similare ca ornament la armurile celtice ... dar ca si asta nu ...
Re: Detectie de searaUitandu-ma acum vad ca urechea din mijloc nu este la nivelul suprafetei,deci sigur nu-i de la soba,care de altfel sunt din fonta.
Total mesaje 74974
• Pagina 1 din 1