|
salut colegi
salut colegidaca ma poate ajuta si pe mine cineva despre un TITAN GER 400, daca e cineva care a folosit si ma poate ajuta cu ceva informati, va multumesc
salut colegi
Re: salut colegi'Detectorul' face parte din categoria LRL (long range locators). Ca si performante, comparabil cu nuiaua de alun sau ansa radiestezica. Macar astea ultimele au marea calitate de a fi gratis. Parerea mea, fiecare crede in ce vrea.
Re: salut colegiLa 7700 de dolari cat costa ,greu de crezut ca nu este bun.
Re: salut colegimultumesc colegi pt parerile dvs, as dori sa aflu ceva mai sigur de la cineva care a avut de a face cu el .
Re: salut colegilavynyu
Re: salut colegiScuze de postare dubla dar nu m-am putut abtine , aici se discuta despre aparatul de mai sus : http://www.detectorprospector.com/forum ... n-ger-400/ . Cineva intreaba daca se vinde inpreuna cu un glob de cristal !
![]() Asta da subiect de discutie acuma ca tot este iarna si nu putem iesi la detectat ! lavynyu
Re: salut colegisalut ,stiu pe cineva care a dat 8000 de euro pe unul de la OKM,bani aruncati pe fereastra ,indoaie 2 sarme de alama si ai tot rezultatul ala ,macar e gratis .
Re: salut colegiMultumesc mult colegii pt raspunsuri. Cu alte cuvinte nu e bun de dracu
Re: salut colegiDa chear nu exista un detector performant care sa merite banii?
Total mesaje 74968
• Pagina 1 din 2 • 1, 2