|
Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)
Adaugari la favorite: teokheops
Urmaresc subiectul: petru100, Drav3n, piscul, viomarmi22, Hyimynay, mitucaeace, just, Konstantin, nyk2013, tion
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Analfabeții când mor, se duce pe lumea cealantă.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Buna seara, numele meu este Alin si sunt din judetul Timis, sunt nou pe acest forum, si sunt intr-o dilema, cu ceva timp in urma am decis sa imi cumpar un detector de metale,am rasfoit netul in sus si in jos dupa oferte si am decis pana la urma pentru un f5 pe care l-am cumparat de pe ebay print-o licitatie din uk (inca nu a ajuns), vanzatorul nu imi poate emite factura si am doar tranzactia de paypal. Merge cu o declaratie pe propria raspundere ? Am rasfoit toate cele 44 de pagini si nu am gasit pe cineva in aceasta situatie.
Stima!
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Ar trebui sa mearga declaratie pe propria raspundere insotita de dovada platii. Iti recomand sa vorbesti in prealabil cu ofiterul de patrimoniu de care apartii, te va lamuri cu siguranta. De la un judet la altul, poate diferi usor procedeul de autorizare/ modalitati acceptate.
Florin Bosoteanu
https://pratmin.wordpress.com/detectie- ... -detector/
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Din propria experiență va spun ca pentru a fi 100 % siguri ca nu veți avea nici o surpriză neplăcută la procesul de autorizare, înainte de a cumpăra detectorul, cereți vânzătorului o factura proforma cu care va prezentati ofițerului de patrimoniu.
Cu factura proforma se obține pre-aprobarea autorizării. Altfel, in situația in care la momentul actual e făcută legea, nu-i împiedică nimic in a va confisca detectorul, cand intrați pe poarta poliției, chiar daca il dețineți de 5 minute.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Ai o situatie in postul de mai sus in care nu ar fi fost posibila acea "pre aprobare"
Doar la Iasi interpreteaza legea ad litteram Asta pentru ca legea e cum e ... Dar s-a mai discutat de n ori despre acest subiect .
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Si la vaslui se cere factura proforma chiar daca nu scrie seria cateodata pe ea
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Ehe...am obtinut azi AUTORIZATIA !
![]() Domnii de la Politie au fost foarte amabili si operativi (desi aveam ceva retineri...) ! ![]() Acuma...sa gasesc pe cineva dispus sa bata dealurile si padurile (am identificat precis, de ceva timp, zonele unde voi face detectia & sapaturile...)...oricum, mi-ar prinde bine o prima iesire cu un detectorist cu experienta...pe 'terenul' lui (vreau sa invat SI sa ajut...) . ![]()
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Daca ai spune de unde esti sau ce zona..poate ai si gasi