|
Garrett Ace 250 TIPS & TRICKS
Primul mesaj necitit • Total mesaje 74952
• Pagina 1 din 1
Garrett Ace 250 TIPS & TRICKSIesind zilele trecute in natura ca sa mai fac niste probe cu detectorul, am dat peste o zona foarte intinsa in care erau foarte multe gunoaie, capace de bere , folii, etc. Si nu se aflau doar la suprafata, erau si la 25-30 cm. Am folosit bobina de 9x12 care piuia ca apucata si n-am stiut ce setari sa fac. Sau poate trebuia sa schimb bobina cu una mai mica ??? Am incercat sa scad sensibilitatea dar zona este efectiv colmatata cu resturi feroase si neferoase. Ce setari ar trebui facute ca sa imi detecteze doar monezile si eventual aurul si argintul ??
"Invatati sa construiti viitorul privind in trecut"
Garrett Ace 250 TIPS & TRICKS
Re: Garrett Ace 250 TIPS & TRICKSAti patit la fel ca mine. Am scris despre asta aici: viewtopic.php?f=9&t=41
Singura constanta in Univers este schimbarea.
Re: Garrett Ace 250 TIPS & TRICKSCred ca ar trebui unite topicurile !
"Invatati sa construiti viitorul privind in trecut"
Re: Garrett Ace 250 TIPS & TRICKS"Ce setari ar trebui facute ca sa imi detecteze doar monezile si eventual aurul si argintul ??" - garantat, asta a fost, de departe, cea mai tare intrebare a cincinalului
![]()
Re: Garrett Ace 250 TIPS & TRICKSsunt incepator si detectez intr-o asfel de zona cu acest aparat, nu fac mai mult de 20m patrati pe ora,trebuie sa sap la zece tinte pana scot o moneda sau ceva interesant,nai de unde sa scoti monede ,aur
![]()
Re: Garrett Ace 250 TIPS & TRICKSdaca as lasa pe all metal ar suna fara oprire, mi-ar zapaci urechile.si eu sap la semnalele cat mai stabile,uneori scot cate o moneda,de multe ori tablite,capse,bucatele de plumb,etc.intrebare:de ce semnalul este instabil(se plimba pe ecran)atunci cand obiectul este in pamant,iar cand il scot si fac testul in aer semnalul este stabil? sunt de vina metalele(de obicei fierul)din jurul lui?
Total mesaje 74952
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Cum sa-l folosesti... Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori |
|