m-am gandit sa deschid acest subiect cu speranta de a obtine niste informatii, despre locatii in afara zonelor RAN si din apropierea Bucurestului.
Pentru cei ca mine, care traiesc in Bucuresti, este destul de grea orice iesire, deoarece automat se presupune iesirea din oras. Cum n-am binevoit sa am carnet, sunt nevoit sa-mi planific foarte bine orice iesire. Am la activ doar o iesire, si mi-ar placea sa mai ies pentru a invata, beneficiand de vremea inca frumoasa.
Cum site-ul map.cimec nu este accesibil (am aflat ca actualizarea va mai dura 2-3 saptamani) si nu am posibilitatea de a verifica zone din apropierea Bucurestiului, si stiind ca sunt destui colegi care ies la detectii pe langa oras, m-am gandit sa va rog ajutorul in sensul asta.
Cunosc secretismul detectoristului si nu cer cine stie ce informatii, doar niste directii, incat sa-mi pot face si eu damblaua fara sa stau cu grija RAN-ului. Niste paduri pe langa Bucuresti, si la 1h de masina (mai pot apela la prieteni), ceva, orice

Sper ca acest thread sa poata cumva centraliza niste informatii, si pentru alti colegi, pe care i-am mai vazut intreband ici-colo.
Va multumesc anticipat!
Mihai