ce rau este?
RO sau Serbia?
|
partea 1
Primul mesaj necitit • Total mesaje 74959
• Pagina 1 din 1
partea 1
Re: partea 1Din ceea ce am gasit eu mai mult ca sigur este in Serbia,mai precis pe Valea Timocului.Redau o parte din textul gasit de mine..........Elementul romanesc este
marginit aproape exclusiv in partea de Sud-Est a pJasii unde vine in atingere cu popula^iunea din plasa Cucevo, din care nu se deosebeste nici dupa vorba, nici dupa port si nici ca obiceiuri. Sate curat romanesti mergand dela Sud spre Nord, sunt urmSLoarele: Vucovici — 474 s. p pe malul drept al raului Mlava. Jitcovita — 313 s. Alcatue$le o singura comuna cu satul Cudrej care are 317 s. ..............................Don fa Socolovita ,ceea ce apare prin text,adica Socolovita Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
Re: partea 1mdaa..m am gandit ca e in Serbia, pt ca nu am gasit nici un rau in RO cum ii in harta..
multam ![]()
Re: partea 1In partea superioara a "hartii",daca pot sa-i zic asa nu i-mi pot seama daca intentionat de catre tine nu ai prins toata imaginea.Ar mai putea fi o ipoteza,referitor la paraul Racovat de langa Ilovita(Mehedinti) si asta ar fi harta zonei....
http://www.pnportiledefier.ro/harti_tra ... ldovin.jpg Ar putea fi paraul Bahna.Aproppo de ce partea 1? Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
Re: partea 1si partea 2
![]() ar trebui sa fie 2 sau 3 pesteri in zona.. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Total mesaje 74959
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoarea de comori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
|