Am si eu o nedumerire !!!???
Se da vreun premiu pentru numarul de postari? As ruga colegii ca pentru noii veniti sa asteptam intai un salut ,o scurta prezentare din partea lor( a noilor veniti) si dupa aceea sa scriem in topicurile de salut.
|
Nedumerire
Primul mesaj necitit • Total mesaje 75010
• Pagina 1 din 1
NedumerireAm si eu o nedumerire !!!???
Se da vreun premiu pentru numarul de postari? As ruga colegii ca pentru noii veniti sa asteptam intai un salut ,o scurta prezentare din partea lor( a noilor veniti) si dupa aceea sa scriem in topicurile de salut.
Nedumerire
Re: NedumerireL Marcel
Ceea ce nu traiesti la timp,nu mai traiesti niciodata !
Re: Nedumeriream inteles
![]() ![]() scuze pentru neplacerile create!
Re: Nedumerire-Exact la asta ma gandeam si eu.Ma culc seara la 2,cu 0 mesaje noi .La 8 cand ma trezesc vad 37 mesaje noi.
-Nosaint,vad ca e mai vechi,dar mai era cineva,care in 6 zile a facut 54 postari ( acuma are 78 postari in 13 zile).Si mai e si aiurea,,,,mai ales cand vad,ca majoritatea din cei noi veniti,zici ca sunt roboti,nu are nici unu de gand sa se prezinte,,,si voi vorbiti singuri pe acolo. -Probabil,unii cred ca daca apare acolo ca au 99999 mesaje postate,lumea o sa creada ca sunt ceva persoane importante pe aici.
Re: Nedumerireninel ieri ma plictiseam si chiar m-am gandit ca voi dernja pe cineva cu welcomurile
![]() De asta m-am si oprit ca mai erau cateva sute! Am renuntat!
Total mesaje 75010
• Pagina 1 din 1