|
Magnet Fishing ( Obuz ? )
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )Felicitari pentru pescuiala . Tare periculos e si sportul acesta
![]() Big_manevra
Noi urmarim sa nu fim urmariti MAGNET FISHING ROMANIA https://www.facebook.com/groups/842328599166199/
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )magnet fishing! cred ca vad din ce in ce mai multe posturi cu acest gen de pescuiala! FELICITARI@
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )Nu e obuz, dar n-as putea spune ce e. Ma duce cu gandul la o butelie de oxigen.
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )salut, nu sunt un expert, si tocami din acest motiv avansez posibilitatea sa ai ''mortu-n casa'', mare grija, daca este un proiectil...vorba lui KyoDBZ..da jos jumatate de bloc.
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )-Irod,nu cred ca e butelie,pentru ca e prea grea.Are cred aproape 10 kg.
-arkanbuc nu a patit nimic cand l-a agatat magnetul ,ca il trage destul de agresiv,avand o putere de 160 kg,si nici nu a facut nimic cand l-am carat in spate 15 km.Acuma sta locului,nu se atinge nimeni de el.Astazi am fost prins cu ceva treaba,maine sun la 112.Si nu darama juma' de bloc,,,,,stau la casa ![]()
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )Au venit cei de la ISU.Se pare ca nu era nici un pericol.Era o bucata de metal,facuta in asa fel incat sa para a fi proiectil.Acuma e in posesia lor,au zis ca o vor folosi la aplicatii.
Mesaj editat la cererea utilizatorului. Poza stearsa
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )Sfat : pe viitor nu mai poza autovehiculul celor de la Serv Pirotehnic din cadrul ISU Judetean si mai ales numarul de inmatriculare, le poti crea neplaceri.
Bogdan Cosmin
Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht ...
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )Nu am stiut,acuma nu mai merge sa editez.
-Daca poate cineva, ar fi ok sa stearga ultimele 2 mesaje,si poza din postarea mea.
Re: Magnet Fishing ( Obuz ? )Salut ,felicitatari pentru aceasta partida de magnet fishing
![]() Eu am gasit foarte multe monede prin lacuri . Cu respect Mocanu Florin
Total mesaje 74994
• Pagina 2 din 2 • 1, 2