|
Apar curatire cu ultrasunete
Re: Apar curatire cu ultrasuneteNu curata deloc.Eu am la munca niste masini de spalat cu ultrasunete si am incercat cate ceva dar nu mi-a placut rezultatul.
Re: Apar curatire cu ultrasunete
Re: Apar curatire cu ultrasuneteNevasta-mea a primit un aparat similar ptr. curatat bijuteriile pe care nu le are . L-am incercat pe cerceii ficei noastre . Rezultate foarte slabe !
Cu respect , Florin Stoin
Re: Apar curatire cu ultrasuneteSalut spurtzi !
Multumesc la toata lumea pentru indrumare si pt comentarii, atunci clar nu isi merita bani ori cat ar fi ei ,multi sau putini. cu stima kete
Re: Apar curatire cu ultrasuneteBuna seara,
Asemenea aparate se folosesc pentru curatirea ceasurilor. Am si eu unul. Indeparteaza mizeria. La obiectele corodate rezultate modeste. Ma costat un pic mai mult decat detectorul. Cand l-am luat am fost entuziasmat. Cand mi-a venit m-am dezumflat ![]() Cu stima.
Re: Apar curatire cu ultrasuneteDe acord cu stoikan .. asemenea aparate nu fac decat sa ne usuce de bani dar sa curete mai putin !
Asa ca tot clasicul stil de curatare manuala ramane sfanta.. [youtube] https://www.youtube.com/watch?v=FGgnD9OH2tE [/youtube]
~ Be the best and F**K the rest ! ~
Re: Apar curatire cu ultrasuneteeu am optat pentru aparat de curatare prin electroliza. Dupa ca o sa il testez o sa va postez rezultatele.
Total mesaje 75010
• Pagina 2 din 2 • 1, 2