Pagina 1 din 1

Grup Oficial DetectieMetal.com Facebook

Mesaj necititScris: Sâm Ian 03, 2015 11:33 pm
de Panzer
Dargi colegi, colaboratori si simpatizanti

Staff-ul detectiemetal.com are onoarea de-a va invita sa va alaturati si pe Facebook Comunitatii oficiale a detectoristilor din Romania la adresa https://www.facebook.com/groups/592960664138478/

Sunteti bineveniti cu totii sa ne urmariti si pe Facebook sau sa va depanati povestea si imaginile ei, in asa fel incat toti sa avem de invatat unii de la altii si sa dezvoltam progresiv aceasta pasiune nobila.

Regulile aplicabile acestui grup sunt identice cu cele ale acestui forum, tronand peste toate regula bunului simt si a respectului fata de colegi si a valorilor istorice carora le datoram totul astazi.

Va asteptam cu mare drag

Cu stima

Echipa DetectieMetal.com

Re: Grup Oficial DetectieMetal.com Facebook

Mesaj necititScris: Sâm Ian 03, 2015 11:49 pm
de ANDREICPT
Foarte bine,se pot descarca pozele mai rapid acolo.

Re: Grup Oficial DetectieMetal.com Facebook

Mesaj necititScris: Dum Ian 04, 2015 1:02 am
de pratmin
Va recomand ca postarile sa fie facute atat pe pagina de FB cat si pe forum, deoarece doar o parte din colegi au cont pe FB. Mai mult, aici pe forum, postarile vor ramane disponibile mai mult timp, fiind disponibile atat prin functia cautare cat si prin accesarea profilului propriu.

Forumul trebuie tratat cu un respect deosebit, reprezentand o comunitate activa, restransa de colegi care au aceeasi pasiune, in mare majoritate cu ani de experienta care ii recomanda sa dea sfaturi si recomandari.

Re: Grup Oficial DetectieMetal.com Facebook

Mesaj necititScris: Dum Ian 04, 2015 1:19 am
de Panzer
Colegul pratmin a grait mare adevar. Forumul este disponibil tuturor ce cauta informatii pe internet despre ceea ce gasesc si nu pot indentifica. De exemplu daca cineva va cauta cuvintele pe care le va gasi pe un tub (gen Manitiu) sau RPR MIA sau alte marcaje pe care le va vedea va ajunge aici si va putea gasi informatiile necesare pentru a-si identifica corect piesa descoperita.

Este indicat sa consideram aceasta platforma ca fiind primordiala avand in vedere si nevoile celor care isi incep activitatea sau au nevoie de ajutor in identificare fiindca vor putea accesa gratuit rubricile acestui forum (fara a a avea nevoie de cont) in cautarea de informatii si sfaturi.