2. Respectarea legislatiei din Romania este obligatorie. Nu se accepta discutii care contravin legii in vigoare sau bunelor moravuri.
bravo! asta chiar imi place,macar aici sa ne simtim si noi un pic respectati,sa ne auzim cu bine
|
lamuriri
Re: lamuriri2. Respectarea legislatiei din Romania este obligatorie. Nu se accepta discutii care contravin legii in vigoare sau bunelor moravuri.
bravo! asta chiar imi place,macar aici sa ne simtim si noi un pic respectati,sa ne auzim cu bine
Re: lamuriri
Re: lamuririAm o intrebare. In cazul in care gasesc un inel de aur (de doi ani vechime) sa zicem, in mod clar acesta nu constituie un obiect de patrimonie, ci mai degraba un melat pretios fara valoare istorica. In acest caz tebuie sa mai prezint inelul la muzeu?
Re: lamuririobiecte de importanta pentru patrimoniu dupa cate stiu eu se considera peste 100 de ani , si din ce e mai vechi de 100 de ani nu tot reprezinta patrimoniu.
Cei de la muzeu iti vor spune daca reprezinta interes sau o sa iti dea obiectele inapoi. Bujor Cristian
Re: lamuririDar se poate ca muzeul (personalul) sa mainfeste interes personal pentru inel, mascat de un interes istoric?
Re: lamuririoricine poate avea un interes ascuns,
dar nu cred ca trebuie sa ne indoim de corectitudinea celor de la muzeu decat atunci cand este cazul concret si real Bujor Cristian
Total mesaje 74985
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3