|
lamuriri
Re: lamuriricine nu are de gand sa le predea la muzeu si sa le pastreze.... normal ca nu posteaza....
Re: lamuriri
Re: lamuririNu e nimeni obligat sa predea la muzeu ceea ce gaseste , e treaba fiecaruia ceea ce face cu obiectele lui ...
Re: lamuririEne Doru
Re: lamuririEne Doru
Re: lamuririSingura constanta in Univers este schimbarea.
Re: lamuririPosesia ilegala a unor piese de patrimoniu va poate aduce o vacanta de 29 de zile (arest preventiv in urma caruia vei spune cam tot) urmata de ani de procese. Sa nu mai zic de banii cheltuiti pe avocati. Dupa care urmeaza condamnarea care poate fi de 2 feluri cu executare sau cu suspendare. In ambele cazuri nu mai aveti dreptul sa detineti legal un detector multi ani dupa ce v-ati ispasit pedeapsa si intervine reabilitarea.
Re: lamuririImi cer scuze daca opiniile mele au instigat cumva la incalcarea legii ... nu vreau ca cineva sa incalce legea eu decit mi-am dat cu parerea ca fiecare face ce vrea cu obiectele care le gaseste ( unii le posteaza , unii nu , unii le predau , altii nu ) iar in legatura cu mine , daca cea mai veche moneda gasita a fost EIN KREUTZER 1816 si un morman de fier de fier vechi ( deoarece sunt linga o zonna miniera) chiar nu am ce sa predau . Daca de multe ori am avut o opinie care contravine legilor statului , asta poate a fost din cauza ca este strigator la cer ceea face statul cu noi detectoristii . Stiu ca nu e un lucru bun sa imi exprim dezacordul. Daca vrei sa imi dai BAN e numai treaba ta , eu o sa incerc sa nu mai am de-a face cu contradictii in legatura cu legea ( si asta nu de frica ca ma banezi ) si inca o data imi cer scuze daca comentariile mele au dus la anumite actiuni nepotrivite sau au influentat negativ anumite persoane.
Total mesaje 74985
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3