am ajuns in arges, m-am autorizat si acum am timp liber sa ies in natura.
daca sunteti din apropiere de pitesti si aveti chef de o iesire dati-mi de veste.
spor la detectii
mihai
|
cine e activ in arges?
Adaugari la favorite: cuburo83
Urmaresc subiectul: cosescu
cine e activ in arges?am ajuns in arges, m-am autorizat si acum am timp liber sa ies in natura.
daca sunteti din apropiere de pitesti si aveti chef de o iesire dati-mi de veste. spor la detectii mihai
cine e activ in arges?
Re: cine e activ in arges?salut!sunt din Pitesti ma numesc ANDREI,detin un garrett ace 250,numarul meu de tel .este 0721603472 ,din pacate in acesta perioada lucrez la Bucuresti si nu prea am timp,poate in vreun weekend iesim.O zi frumosa!
Re: cine e activ in arges?Iese cineva maine in jurul Pitestiului??!! Nu am iesit de 4 luni si ies maine 3-4 ore.
Re: cine e activ in arges?Salut, de la jumatatea lui IANUARIE sper sa va pot insoti si eu.
Re: cine e activ in arges?salut si la multi ani
cand iti iese autorizatia si vrei sa iesi pe undeva, da un mesaj privat si vedem ce putem face. sa fie si vremea cat de cat bunicica. in ce zona in arges? eu sunt in priboieni, langa topoloveni. numai bine mihai
Re: cine e activ in arges?salut !sunt din Pitesti!tel.0721603472
Re: cine e activ in arges?Salutare , sunt din Pitesti detin un detector Detech si ma intereseaza daca e vr'un grup de detectoristi in Pitesti care se aduna pentru a merge " la cosit " in imprejurimi ? Vicentiu 0728286170 .
Re: cine e activ in arges?liber aproape in fiecare weekend ,deci daca vreti un partener de detectie nu ezitati sa ma sunati 0728862610 KiloTon.
Re: cine e activ in arges?Iese cineva maine ?!
Re: cine e activ in arges?as iesi daca nu ploua... vorbim la telefon
Total mesaje 74961
• Pagina 1 din 2 • 1, 2