Pagina 1 din 1

Magnet Fishing 2

Mesaj necititScris: Sâm Ian 16, 2016 7:18 pm
de Bissyro
Buna, azi m-am indreptat spre un lac antropic mic situat langa o padure din apropierea orasului.
Nici de data aceasta nu am gasit lucruri de valoare dar macar am facut miscare si in plus sunt mandru ca am curatat zona de dozele de bere ce erau aruncate pe marginea apei.
Intr-un sant nu departe de lac am dat de o gramada de sticle si borcane printre ele am gasit paharelul si sticlele pentru bec pe care m-am decis sa le pastrez.
Pe langa pozele postate am mai gasit si 5 carlige de pescuit pe care le-am dat tatalui meu, mare pescador :)

Re: Magnet Fishing 2

Mesaj necititScris: Sâm Ian 16, 2016 11:31 pm
de Dom
Ar fi interesant de recuperat datele de pe hdd ul laptopului. Ar putea fi ceva interesant dacă cineva s-a obosit să îl arunce în lac...

Re: Magnet Fishing 2

Mesaj necititScris: Sâm Ian 16, 2016 11:46 pm
de Bissyro
Tot asa ma gandisem si eu, imi trebuie un rack de hdd sa il pun la calculator dar sincer nu as da banii pe unul si poate nici nu mai functioneaza, deocamdata laptopul e la uscat :)

Re: Magnet Fishing 2

Mesaj necititScris: Lun Ian 18, 2016 8:13 pm
de wolf
Salut asta da partida de pescuit ,:) cel care a aruncat laptopul a vrut sa invete si pesti cum se lucreaza cu el .:)) (glumeam).In ape nu stii peste ce poti sa pescuiesti uitate la discutiile si pozele mele despre M.F.

Re: Magnet Fishing 2

Mesaj necititScris: Mar Ian 19, 2016 12:26 am
de Bissyro
Buna wolf, am vazut toate mesajele de la sectiunea Magnet Fishing, dragut clopotelul, sa mai postezi si altele chiar daca nu sunt importante, ma bucur de fiecare data cand vad ceva scos cu magnetul , numai bine !!

Re: Magnet Fishing 2

Mesaj necititScris: Dum Ian 24, 2016 8:48 pm
de lavynyu