Pagina 1 din 1

Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 6:19 pm
de Bissyro
Buna lume,bucurie mare !!! :) Ieri mi-am comandat de pe net magnetul neodim 175kg forta, mi-am achizitionat si o coarda de 17 metrii iar azi chiar dupa ce am primit magnetul am facut o iesire pe camp prin zona casei unde stiam ca sunt 3 fantani folosite la adaparea animalelor.
Am scos unele chestii spre bucuria mea chiar daca afara ploua marunt si degetele mi-au inghetat de frig.
pe langa cele din poze am mai gasit sarme si cateva cuie
P.S. sper ca nu deranjez ca postez toate chestiile gasite chiar si daca acestea nu sunt atat de importante.

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 7:41 pm
de negyes
Colegu! Nu sunt lucruri de valoare dar macar ai inceput treaba, chestiile faine apar pe viitor! Eu de vreo 3 ani ma gandesc sa cumpar un magnet dar tot mai aman!

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 7:50 pm
de pratmin
Toate in aceeasi fantana? Ar trebui sa iti multumeasca satenii pentru curatenie.
Bravo, multe lucruri, dar asa cum spunea si colegul @negyes, niciodata nu se stie ce chestii faine poti gasi si cu magnetul.

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 8:32 pm
de Bissyro
Multumesc, obiectele sunt gasite in cele trei fantani din poze, din cea cu cumpana la care speram sa gasesc mai multe am scos decat cele doua galeti si cateva sarme. Restul obiectelor sunt din celelalte doua fantani.
Nu au valoare dar m-am bucurat de fiecare data cand simteam ceva greu pe magnet. Pot incepe usor usor sa imi strang fierul ca pe urma sa il duc la remat si astfel peste cateva iesiri sau zeci de iesiri imi voi scoate banii investiti in magnet si coarda.
Maine daca e vremea mai buna ma voi duce sa il testez intr-o balta de acumulare care e situata langa niste transee ww2 poate voi gasi ceva interesant acolo.
Voi reveni cu alte postari

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 9:47 pm
de pratmin
Isi asteptam gaselnitele.
Eu am magnet de 2 ani (neodim, tot de 170 Kgf) si l-am folosit doar de 2 ori pana acum.
Prima data a gasit fii-meu un proiectil de 37mm gol, intr-un parau, pe care il am in colectie, iar a doua oara nimic, doar sarme si table, intr-un lac, in care am reusit sa arunc doar la 5 metri de mal, ca sa pot ajunge la fundul lacului, chiar daca aveam coarda de 20 metri. Il am permanent in masina, insa am si detectorul. Mereu aleg detectorul insa...

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 10:30 pm
de DeepScan

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 11:10 pm
de pratmin

Re: Prima cu magnetul :)

Mesaj necititScris: Vin Ian 15, 2016 11:22 pm
de DeepScan
Hahaha! Ar fi bine sa fie asa . Fa probe: cu si fara magnet si tine-ne si pe noi la curent cu rezultatele. Stiu un un tip care are un magnet care cantareste vreo 40kg. Cu asta ar trebui sa am consum 0, asta daca nu ma lipeste de vreun capac de canal sau de vreun stalp !