|
Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Sper sa nu fie tarziu . As dori si eu un tricou marimea L. Cu ori ce tema... Daca nu pentru intalnite poate pentru dupa . Numai ce am vazut lista cu tricourile.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015e tarziu...
Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Drum bun celor care vor fi prezenti la intalnire, sa ne (re)vedem cu bine la Cluj!
Florin Bosoteanu
https://pratmin.wordpress.com/detectie- ... -detector/
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Am si eu cateva intrebari: unde o sa aiba loc intalnirea ? La ce ora ? Incepe de astazi , Vineri 8.21 ?
Multumesc,
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Sincer, ati mai văzut vreodată la televizor vreun detectivist care găsește doar sirme și capace de bere și cu toate astea sa-i fie alocate măcar câteva minute în care să vb despre acest hobby? Eu până la Maria n-am văzut decât găsitori de comori extraordinare în care grămezile de bănuți găsiți în pământ îți iau ochii și mințile
![]() Și de altfel, acest apelativ măgulitor pt unii jignitor pt alții are și rol de senzațional fără de care televiziunile nu funcționează în aceste timpuri...Plus, la începutul emisiunii, Irina Gaspar( gazdă emisiunii) face precizarea ca invitata ei de azi, va explică ce înseamnă pt ea expresia" comori". Ca mai apoi, obiectele din cutia cu găselnițe si-au făcut treabă explicând cred eu ce sunt în cazul Mariei aceste comori. Oricum, emoția de a fi în direct pt prima oară pe un post de televiziune sunt scuzabile...[/quote] este adevarat ce ai spus in privinta cutiei pe care doamna maria a arartat o si care pentru doamna. maria reprezinta o mica comoara..mass media ne eticheteaza ca fiind cautatori de comori nestiind ca. a fi detectorist nu este aceeasi socoteala cu a fi cautator de comori.damna maria a vorbit foarte frumos despre aceasta pasiune.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!