Pagina 1 din 1

Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Dum Oct 12, 2014 3:41 pm
de Ninel
-Recent am fost la o detectie,si am gasit chestie masiva din fier,undeva la 40 kg.Initial am lasat-o acolo,dar la plecare am zis totusi sa o iau.Desi pana la masina nu erau mai mult de 200-300 metri,dupa primii 30 metri,am aruncat-o jos, pentru ca era destul de grea,undeva la 40 kg,si a trebuit sa gasesc alta solutie mai usoara de " transport ". Continuarea in videoclip.-->
-Totodata,vroiam sa va arat, si o asa zisa " improvizatie " care se poate face magnetului,pentru a putea fi folosit si in alte scopuri.Eu i-am atasat o bara filetata,si peste ea un cauciuc,pentru a fi comoda la mana,iar acuma o folosesc si in alte scopuri nu doar in apa.De obicei o iau cand ies la detectii cu PL500,buna si pe post de sprijin,in zone alunecoase,buna si pentru a gasi chestii mici de fier pierdute in iarba,etc

Re: Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Dum Oct 12, 2014 5:50 pm
de Mircea Liviu chitu
Imi place chestia aia cu trasul...

Re: Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Dum Oct 12, 2014 6:55 pm
de bigmanevra
:) La chestia ala cu maner m-am gandit si eu in prima faza un pic diferit , gandita pentru a pune cei 10 -12 mini magneti proveniti de la niste hdd-uri vechi pe o talpa de lemn sau plastic la care atasam un maner. Toata improvizatia sa arate precum un MD .

Oricum vad ca te-ai apucat serios sa scoti bani din metale pretioase :)

Felicitari pentru detectie .

Re: Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Dum Oct 12, 2014 9:19 pm
de Ninel
:)) Nu e de scos bani,dar tocmai ce am facut curat prin curte de vre-o 200 kg de feroase,si daca tot nu aveam prea mult de tras de el,,,,,de ce sa nu il adaug " la colectie ".
-Interesanta si ideea ta,baga mare,si sa ne arati si noua ce iti iese.

Re: Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Lun Oct 13, 2014 5:31 pm
de bigmanevra
Cam mult '' Fer ''- sa nu-ti bata mascatii la poarta :)

Re: Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Lun Oct 13, 2014 6:03 pm
de Ninel
Macar sa strige si ei.Daca bat,e bine,sa nu darame poarta,ca ne certam.Curatenia am terminat-o astazi,cred ca am mai pus vre-o 50 kg.Maine cred ca ma duc la un centru de colectare sa imi dateze feru' si sa imi faca o " oferta ". :)

Off-topic: Poarta ca poarta,dar la casa imi trag usa deasta.Am timp sa si mananc,si sa ma si imbrac frumos pana intra ei.

Re: Improvizatie magnet + ceva funny

Mesaj necititScris: Lun Oct 13, 2014 6:59 pm
de zmeu
tare usa!!!! :lol: :lol: :lol: