Pagina 1 din 7

Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Mar Mai 03, 2011 10:00 am
de seeker
Salut tuturor!

Este permisa detectia in PADURE care este proprietatea statului? Padurarul ne poate acuza de ceva daca ne gaseste la detectie in padure?
Este interzis sapatul de gropi in padure chiar daca dupa aceea le astupam?
Daca cunoaste cineva un padurar rog sa intrebe daca este vreo problema.

Numai bine

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Mar Mai 10, 2011 2:50 pm
de luci
Salut,
Cunosc 2 padurari si amandoi au dat din umeri. Nu cred ca o sa ti se intample ceva atat timp cat te feresti de locurile "interzise"
Luci

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Mar Mai 17, 2011 6:52 pm
de johnnymaf
Pe mine m-a luat un padurar la rost cand eram la detectie in padure, numai ca nu prea stia de ce sa ma acuze. I s-a parut dubios ca sap si mi-a spus ca nu am voie sa sap in padure ( ca e proprieteatea primariei sau nu stiu ce a spus). I-am explicat despre ce e vorba, i-am aratat si autorizatia de detinere (un fel de "politia stie ce fac!") si i-am si aratat ce am gasit. S-a mai inmuiat si a schitat putin entuziasm si curiozitate. In fine, mi-a spus: "No, io ma fac ca nu te-am vazut, tu te faci ca nu m-ai vazut, dar sa stii ca nu e voie..." Si eu i-am spus: "O zi buna sa aveti!" si mi-am continuat activitatea.

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Dum Iul 03, 2011 10:16 am
de lori
Bună ziua. Frumos subiect ati abordat eu stau undeva la munte si detectii numai prin paduri am făcut pentru că la mine nu există campie. Desi nu gasesc mare lucru mai mult fier,tablă si cartuse goale emotia cand descopar ceva e tot atat de mare k la inceput.

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Dum Iul 03, 2011 10:20 am
de lori
Cat despre padurar nu am avut ocazia să mă intalnesc cu el si am evitat intalnirea cu alti cetateni chiar dak sant autorizat. Stiti genul cauti aur,ai gasit? Si am evitat asemenea discutii.

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Dum Iul 03, 2011 10:35 am
de cristio13
Tinand cont ca padurea apartine statului(mare parte),al Rom Silva,tu ca cetatean al acestui minunat stat ai tot dreptul sa fi orinde vrei tu si sa faci cite gropi vrei,numai sa le astupi inapoi.Restul regulilor decurg in continuare...

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Dum Iul 03, 2011 11:29 pm
de DeepScan
Atentie la posibilitatea ca unele dintre aceste paduri sa fie rezervatii naturale si sa nu ai voie nici macar sa sapi.... personal nu am avut probleme cu padurarii ( in general ma cauta ei pe mine ca sa le rezolv problema :md1: )

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Lun Iul 04, 2011 9:18 am
de digger

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Lun Iul 04, 2011 6:14 pm
de OmuNegru
Eu detectez prin padure de mai bine de 2 ani si nu am avut niciodata probleme , dar sa intamplat sa ma intalnesc cu alte persoane care se plimbau pur si simplu ...sincer sa fiu pun detectorul jos si ma asez langa pana trec "plimbareti" si imi continui activitatea cat mai discret , evit drumurile si cand observ pe cineva imi schimb directia .

In oala acoperita nu cade gunoi ;)

Re: Detectie in PADURE proprietatea statului

Mesaj necititScris: Lun Iul 04, 2011 9:07 pm
de wolf
Salut in legatura cu rezervatiile naturale am fost si eu la Directia Cultelor si am discutat cu un domn consilier despre acest subiect dar nu a zis nimic de amenzi s-au a omis sa-mi spuna .Dar avand in vedere perioada prin care trecem , subscriu si eu la ce a scris Digger ca mai bine sa fim prudentii cu acest subiect.
Numai bine cu respect.