|
Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015In principiu, intalnirea va fi direct la pensiune, va fi greu sa ne sincronizam astfel incat intr-un timp scurt sa fim toti la un anumit punct de intalnire. In cazul in ca se pot forma grupuri pe traseu, va fi mai usor; eu chiar recomand sa se faca grupuri pe traseu, in functie de judetele de unde se pleaca. Ar fi frumos sa fie comunicare intre colegi, schimburi de numere de telefon, etc.
Florin Bosoteanu
https://pratmin.wordpress.com/detectie- ... -detector/
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Desigur, eu plec din Buc, daca mai vrea cineva sa vina din buc pit sau sibiu poate sa-mi lase pm, max 2 persoane si sa nu fumeze.
Cand se vor confirma rezervarile?
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Sunt din Ploiesti...daca are cineva un loc si pentru mine?....Contribui la carburant dus-intors.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Florin Bosoteanu
https://pratmin.wordpress.com/detectie- ... -detector/
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Ref tricouri si polar daca doriti, va rog marime si culoare( ROSU SAU BLEUMARIN)
Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Bogdan Cosmin
Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht ...
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Spun prezent si eu!! Una bucata persoana
![]() Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Va reamintim: numar persoane + numar nopti de cazare, sunt lucruri imperative sa putem gestiona eficient cazarea la aceasta pensiune si sa suplimentam cu alta locatie in proximitate daca se va depasi numarul disponibil de camere.
Bogdan Cosmin
Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht ...
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.