|
Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)
Adaugari la favorite: teokheops
Urmaresc subiectul: petru100, Drav3n, piscul, viomarmi22, Hyimynay, mitucaeace, just, Konstantin, nyk2013, tion
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)salut ...sunt din alba iulia....si detin detector autorizat......cam tarziu cred dar poate ne putem intalni la un teledetecticg
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Grija mare cu siturile prin Alba !!!
p.s. de ce ii spuneti teledetecting, e cu telecomanada sau e dat la televizor ? Dan Barbu
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Salut. Cineva a auzit despre cazuri concrete unde au primit autorizatie la detectoare hom made? Daca eu fac una din tevi de scurgere si gravez un numar de serie, astea de la politie o sa ne rade de mine
![]()
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Buna ziua @Tabmosz. Indicat si de bun simt ar fi sa-ti faci intai o prezentare, sa stie tot omul cu cine discuta. In rest, personal, nu am auzit de cazuri de autorizare a detectoarelor "home made" in Romania. Poate nu am fost destul de atent ...
Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Buna ! Imi cer scuze ca nu m-am prezentat. Sunt din Targu Mures si din cand in cand ma mai ocup cu electricitate. De mic copil am vrut sa fac un detector de metal, dar nu am avut cunostintele necesare. Nu demult a revenit iaras idea de a construi una. In primul rand e mult mai ieftina si al doilea rand e mai mare sadisfactia, sa gasesti ceva cu asta.
Mersi pentru raspuns Danyxz
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Va salut ,vreau sa cumpar un detector de metale din Polonia cu factura emisa in limba poloneza ,spuneti-mi daca pot sa merg la politie cu factura exact cum o primesc sau trebuie tradusa , legalizata si spuneti-mi daca este obligatoriu la dosar si certificatul de garantie.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)traducere legalizata dupa factura (documentele de provenienta).
Certificatul de garantie nu ar trebui sa intereseze Biroul de investigatii criminale ![]()
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)salutare as avea o intrebare: taxa de eliberare cazier, este aceias taxa care imi trebe pentru autorizatia pentru md?sau trebe platite 2 taxe cea de cazier si cea pentru taxe si tarife pentru licente?
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Sunt 3 taxe de platit: Taxa emitere autorizatie, taxa timbru pentru cazier si taxa eliberare cazier
Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.
Înapoi la Detectoare de metal Detech Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori |
|