|
Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Doresc si eu unul bleumarin XXL daca nu exista o marime ceva mai mare ce corespunde marimii 60.
Ene Doru
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Mediatizare eveniment 21-23.08 Cluj Napoca
http://youtu.be/df0dhstVHio ( 13 min cu Maria invitata la Tvr1 buna dimineata Transilvania ; incepand cu minutul 42) Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Desi Maria nu este tocmai o vorbareata, mi-a
placut in mod deosebit emisiunea in special prin faptul ca a reiesit destul de clar caracterul de hobby al MD-ului practicat de noi. Felicitari Maria ! Dan Barbu
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Am o mica intrebare,camera 8 in care eram repartizat cu Mladin 1987 este ocupata acum de Holland,sau este doar o greseala de redactare?
Anunt pe cei care nu au un mijloc de transport pe traseul Buzau-Ploiesti-Brasov spre Cluj sa mi se adreseze,avem doua sau chiar trei locuri in masina,sunt doar eu cu Mladin.VDoritorii sunt rugati sa ma contacteze pe mesaj privat. Ene Doru
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Greseala da... Duras este in locul lui Holland..
Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
tricouriBuna, acum am primit confirmarea...
Cei care s-au inscris in prima faza, vor avea tricouri; ceilalti din pacate, nu. PL 500 ( 3 tricouri - familia) Mladin, Danyxz, Hermina, Marian Sorin, Ciprian Melnic, Dan Stoica, Adi, Gavryel, Wolf, Simona si Duras. Din pacate pentru restul a fost prea tarziu. *pretul este de 23 ron/tricou Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Friendly advice pentru organizatori si pentru participantii cazati la pensiunea din Faget:
Poate parea tentant sa dati o tura cu detectoarele setate pe "jewelry" in zonele de picnic din apropiere, dar zona face parte teoretic dintr-o arie de 10 hectare protejata ca fiind "rezervatie si monument al naturii". : http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?idt=22636 Have fun! ![]() “There comes a time in every rightly constructed boy’s life
that he has a raging desire to go somewhere and dig for hidden treasure.” – Mark Twain
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Merci de sfat.
Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015In ce loc ne vom prezenta vineri ?Mergem si ne cazam fiecare unde este repartizat?
Este bine sa cunoastem dinainte aceste detalii.Eventual o ora la care sa fim prezenti. Ene Doru
Înapoi la Vanatoarea de comori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori |
|