Pagina 1 din 1

Info Paduri din apropierea Bucurestiului

Mesaj necititScris: Lun Noi 03, 2014 11:07 pm
de arkanbuc
Salutarare tuturor,

m-am gandit sa deschid acest subiect cu speranta de a obtine niste informatii, despre locatii in afara zonelor RAN si din apropierea Bucurestului.

Pentru cei ca mine, care traiesc in Bucuresti, este destul de grea orice iesire, deoarece automat se presupune iesirea din oras. Cum n-am binevoit sa am carnet, sunt nevoit sa-mi planific foarte bine orice iesire. Am la activ doar o iesire, si mi-ar placea sa mai ies pentru a invata, beneficiand de vremea inca frumoasa.

Cum site-ul map.cimec nu este accesibil (am aflat ca actualizarea va mai dura 2-3 saptamani) si nu am posibilitatea de a verifica zone din apropierea Bucurestiului, si stiind ca sunt destui colegi care ies la detectii pe langa oras, m-am gandit sa va rog ajutorul in sensul asta.

Cunosc secretismul detectoristului si nu cer cine stie ce informatii, doar niste directii, incat sa-mi pot face si eu damblaua fara sa stau cu grija RAN-ului. Niste paduri pe langa Bucuresti, si la 1h de masina (mai pot apela la prieteni), ceva, orice :md3:

Sper ca acest thread sa poata cumva centraliza niste informatii, si pentru alti colegi, pe care i-am mai vazut intreband ici-colo.

Va multumesc anticipat!

Mihai

Re: Info Paduri din apropierea Bucurestiului

Mesaj necititScris: Mar Noi 04, 2014 9:54 am
de jiji
RAN-ul este accesibil si de asemenea poti verifica "Lista monumentelor istorice din România".De ce vrei paduri?In aceasta perioada, detectia este ok in zonele arabile,unde au fost culturi agricole.O ora cu masina ai destule variante,putand ajunge pana la Targoviste,Ploiesti,Giurgiu si spre Pitesti.

Re: Info Paduri din apropierea Bucurestiului

Mesaj necititScris: Mar Noi 04, 2014 11:36 am
de lavynyu
Voi obisnuiti sa mergeti si pe terenurile arabile ale oamenilor la detectat ??? Intreb si eu deoarece eu nu am indraznit pana acuma !!!!!

Re: Info Paduri din apropierea Bucurestiului

Mesaj necititScris: Mar Noi 04, 2014 12:55 pm
de Luciano55
Colegu eu unu merg numai in paduri,.... pe araturi nu prea si nici pe campuri deschise
Pe lanag Bucuresti am luat cam toate paduriiile unde nu sunt situri la rand ...ti le-as recomanda pe cele care fac parte din Codrii Vlasiei.. paduri vechi
Numai sa ai grija eu ieri am dat de 6 pui de caprioara, 2 iepuri asta nu ar fi nimic insa am fost si atacat de 2 mistreti, unul s-a razgandit insa scroafa a initiat atacul:) ti-as recomanda s anu mergis ingur si sa ai grija

Re: Info Paduri din apropierea Bucurestiului

Mesaj necititScris: Mar Noi 04, 2014 1:25 pm
de jiji
Pe aratura nu am detectat (este incomod) dar, pe miristi,islazuri si terenuri nemuncite care nu erau marcate sau delimitate am detectat.

Re: Info Paduri din apropierea Bucurestiului

Mesaj necititScris: Mar Noi 04, 2014 6:30 pm
de arkanbuc