Meniu general
Grup Facebook
Aderati la grupul comunitatii pe .
Ceasul fermecat
|
Aici se poate discuta despre comori, harti, locuri, povesti si orice altceva legat de cautarea comorilor cu ajutorul radiodetectiei sau nu.
Urmaresc subiectul: digger
de john42189 » Mie Feb 20, 2013 11:35 pm
trei mici povesti telegrafice! 1 lucrasem la mina TROITA unde se extrase cindva aur si argint.
Un ortac coleg de munca i(-mi poveste ca au trecut niste tigani caldarari care au zis ca stiu sigur ca in fundul gradini este ascuns mult aur extras de predecesori lor. Cum nu exista detectie la accea vreme trebuiau sa se dezbrace goi pusca si sa ieie un cearceaf fara cusaturari si noduri. sa ramiie toata noaptea ca flacarile vor ghida spre locul unde este asuns aurul. dar sa nu paraseasca zona! Binenteles ca n_au fost flacari in tot acest timp tigani au furat ce era de furat din casa De retinut: tigani fac cu repetivitate trase vind cazane de tuica persoana se numeste ROTH si are parul rosu. Poate are radacini de evreu! de aici ti(- gani au crezut ca exita ceva avere adunata/ Tigani fiind buni comercianti au simtit slabiciunea psihica si au profitat prin manipulare! ca autenticitate este ca la ora 6 mineri i(-au vazut debracati in gradina cind trecea autouzul! ca si TOMA pina nu vad cred!
-
john42189
- Nou sosit

-
Re: Comorile joaca (comorile ard, se aprind sau joaca; semne
Stiai? Fiind membru al comunitatii noastre beneficiezi de reducere 5% adaugand in cosul de cumparaturi CUPONUL: detectiemetal.com Profita de ocazie!
-
Popescu Ion
-
de lovealeena » Dum Feb 09, 2014 7:11 pm
Explicatie :sunt alpinisti, turisti etc care poarta lumini frontale  , umbla prin munti, pesteri, se intorc acasa pe campii si chesti de genul
Alpinism Utilitar 0754939142
-
lovealeena
- Credincios Coroanei

-
- Medalii: 2
-
- Imagini: 0
- Detector:
de mihail10 » Mie Apr 16, 2014 5:12 pm
Salut! Bunicul meu a vazut flacara iesind din pamant.Deci exista!Insa nu stiu ce inseamna.A mers apoi la locul ala , insa nu era ars nimic acolo, din cate imi amintesc eu ca povestea el! Zicea si el de comori ingropate, dar nu a sapat!
-
mihail10
- Nou sosit

-
de edy12006 » Lun Mai 26, 2014 6:25 pm
Nu stiu daca am mai scris acest lucru insa tind sa cred ca in majoritatea cazurilor este vorba de oase. Bunicul imi povestes in copilarie despre bunicul sau care avea boi. Din varii motive doi dintre acestia au murit fiind ingropati in gradina si dupa mult timp a vazut flacari arzand in acel loc, probabil din cauza gazelor acumulate.
-
edy12006
- Nou sosit

-
de viorel » Mie Iun 04, 2014 11:14 pm
Sigur exista un sambure de adevar, personal nu am vazut, insa bunici, parinti, rude, au vazut la randul lorbin diferite ocazii flacari care "dansau" se stie din mosi stramosi ca asta simbolizeaza o comoara ascunsa/ blestemata, etc, am si eu de verificat o locatie insa este pe hotar de proprietati delimitate cu gard de sarma, ceea ce va fi foarte greu de tinut in frau dm langa atat metal, apropo, evitati detectia langa garduri metalice, stalpi inalta tensiune , obiecte foarte mari de metal( trenuri, butoaie, linie ferata, etc.
Egalitatea nu există decât în matematică
-

viorel
- Credincios Coroanei

-
- Medalii: 3
-
- Detector:
Înapoi la Vanatoarea de comori