|
Comori BlestemateRe: Comori BlestemateAd utramque paratus.
Re: Comori Blestemate
Re: Comori BlestemateMulți dintre semenii noștri se tem de blesteme. În vechime erau folosite blestemele ca un fel de asigurare că bunurile asupra cărora fuseseră făcute imprecațiile nu vor fi atinse. Acum pare desuet acest lucru, dar atunci era ceva comun să pecetluiești cu o formulă un mormânt, un bun ascuns în pământ sau aiurea ori vreo altă posesiune...
O profesoară de istorie-arheologie, cu care am avut privilegiul să lucrez, m-a învățat să dovedesc întotdeauna respect pentru fiecare loc descoperit și să lucrez cu grijă și cu considerație mai ales la morminte, gropi ritualice șa, tocmai pentru că acestea au fost, din vechime, pecetluite cu imprecații... Cu respect, Ionutbd
Re: Comori BlestemateMare dreptate aveti domnule Ionutbd..
Iata ce am gasit: http://www.rtv.net/romania-mistica-tain ... 49733.html
Re: Comori Blestematecred ca este mit
Re: Comori Blestematesunt o persoana cu multe pasiunii , pentru o perioada de timp aceasta a fost herpetologia
![]() ![]()
Re: Comori BlestemateCuburo ala din Bucuresti care avea o crescatorie de vipere de la aratat la stiri si la muscat o vipera si era sa dea ortul popii ce vipera era?Cu corn?:Sau ceva neam de politician?:PEra doar o intrebare,nu fac pe desteptul ca nu ma pricep.
![]()
Re: Comori Blestemateal cheama Andrei Tinu si creste vipere amodyotes.
Re: Comori Blestemateintre turnu severin si orsova e plin de vipere , personal m-am jucat cu ele
![]() ![]() legat de stiri nu ma uit la tv. dar stim cum amplifica televiziunile stirile . regula : ( l'a muscat era sa moara)
Înapoi la Vanatoarea de comori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
|