Invitatie adresata in special domnului Monte Cristo

|
Comori BlestemateRe: Comori BlestemateVa invit la Suceava domnilor la o detectie
![]() ![]() ![]() Invitatie adresata in special domnului Monte Cristo ![]()
Re: Comori Blestemate
Re: Comori BlestemateCat de tanar poate fi gabi tinand cont de faptul ca eu am 19 ani
![]() Intradevar putina lectura din carti ![]() Eu ziceam de blestemul lui Decebal deoarece majoritatea persoanelor in domeniu stiu despre ce e vorba ... Zona Bucovinei e plina de povesti unele adevarate unele false unele zise doar sa treaca timpul ![]() Revenind la ale noastre deocamdata nu am gasit cum trebuie dezgropata o comoara blestemata si nici nu mi'as pune pielea la bataie ... Deci eu chiar cred ca exista cineva pe acest forum care stie niste pasi generali de urmat ![]() Ultima oară modificat de cipryani pe Mar Mai 10, 2011 2:18 am, modificat 1 dată în total.
Re: Comori BlestemateInca cercetez povesti , legende , harti , istoria locului etc Am cate un drum pe saptamana in zona de munte (cu afaceri ) si ma tot interesez...Putini ciripesc si cei ce o fac nu o fac degeaba ... Nu e exclus sa cer ajutorul mai experimentatilor membri de pe forum dar daca tot va aduc la Suceava sa va aduc pt ceva cat de cat sigur
![]()
Re: Comori BlestematePonturile care le stiu eu nu duc la comori de tone de kg de aur
![]() ![]() Sa revenim la realitate ... Nu stiu cata imaginatie credeti dvs ca am eu dar cand am vazut ca un batranel mia aratat 2 kosoni altul 1 alt koson si imi zicea ca in stancile alea e povestea x care ascunde un burduf de bani de aur si ca in alt loc sunt mai multi si ca in x loc se intanleau x haiduci care adunau aurul si il duceau in x loc sau il lasau in x loc daca potera era dupa ei ...deja ma gandeam serios cum si ce sa fac sa gasesc si eu '2 banuti' .. Acum nu sunt eu in masura sa zic ca o sa fie un burduf de galbeni sau 10 ...Inca cercetez si apreciez fiecare ajutor ![]() ps : Poate nu ma trezesc cu tigani la usa sa ii duc la comoara ![]() ![]()
Re: Comori BlestemateIntradevar posibil sa nu fi fost kosoni ... batranul respectiv mia aratat din palma banuti si cand am intins mana sa ii iau a strans palma singurul lucru care am vazut pe ei fiind un vultur ..o pasare asemanatoare posibil ...si am zis ca are kosoni ... Kosoni am tinut in mana mea la un prieten pasionat de numismatica antica ...
O sa merg din nou pe la el si in functie de starea lui de sanatate sta vorbeste cu mine ...Oricum eu am mai fost odata pe la el sa mai vb dar nu ma mai recunostea ... 'Am vazut la dvs 2 monede de aur am discutat de haiducul x ' ' Aur la mine ? De unde ? Nu am ! ...raspunsul lui ... O sa mai trec pe la el cu o camera foto la mine sa va arat si dvs ![]()
Re: Comori BlestemateSalutare
S-ar putea ca in privinta asta sa par venit din alte veacuri, dar mie mi se pare ca o explicatie a "blestemului" ar putea fi legea compensatiei. De-a lungul timpului am observat de multe ori cum au alternat / s-au compensat sansa si nenorocul, dar, desigur, a nu se intelege ca viata e intr-un echilibru perfect si la sfarsit e egalitate. Ma gandesc doar ca descoperirea unei comori, sinonima cu un noroc urias picat din cer, ar fi putut fi urmata, in cazul unora, de o nesansa, si de aici se nastea ideea manifestarii unui blestem. Zic si eu. ![]() Off topic: cred ca trebuie sa umblati putin la ultimele imagini atasate, deoarece s-au strecurat si niste chestii mai desucheate... ![]()
Re: Comori BlestemateNici prin gand nu-mi trecuse ceva legat de monede.
![]()
Re: Comori BlestemateTotul e in regula, nu va faceti probleme, a fost un fleac.
![]()
Înapoi la Vanatoarea de comori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori |
|