|
Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...Fericit este acela care poate vedea viitorul.
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...In primul rand sa fim realisti...suma de bani oferita este dulceata pentru muste (ca sa poata fi prinse ) si daca faci dovada ca totusi ai abilitati extrasenzoriale este posibil sa faci remote viewing pe viata ,dintr-o cusca pentru cine stie ce agentie obscura.
Oameni cu abilitati sa zicem, deosebite au fost dintotdeauna in tara noastra, incepand cu batranul de la tara care gaseste apa cu o nuia de alun pana la legendari Solomonari ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Solomonar)care aduceau ploaia sau izgoneau grindina.In fiecare legenda exista un sambure de adevar, cum adevar este si faptul ca Romania a avut si...probabil ...are... o unitate de paranormali infiintata de catre Elena Ceausescu (a fost obsedata de comori) cu scopul clar de a localiza vestigii arheologice sau comori ...asta se stie si este dovedita.Deci eu cred ca exista persoane care cu ajutorul biolocatoarelor pot sa gaseasca ...comori... de exemplu la Sarmisegetuza sau facut de catre Statul Roman (care a apelat la cel ce a infiintat sectia de extrasenzoriali, acum 40 ani) masuratori topografice si de alta natura (biolocatie) care au scos in evidenta faptul ca zona este un ansamblu de cetati legate intre ele unele fiind mult mai vechi...s.a.m.d Concluzia..?
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...“The universe is big. It’s vast and complicated and ridiculous. And sometimes, very rarely, impossible things just happen and we call them miracles.” - by Doctor Who aka TimeLord
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...Grupul de copii dotati cu capacitati extrasenzoriale a fost instruit in muntii Buzaului,zona Bozioru.Copii folositi in experiente ar trebui sa aiba acum intre 45-55 de ani,nu?Imi place de domnul Rudan,insa am ceva rezerve in privinta anumitor declaratii ale dansului.
Ene Doru
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...sigur va avea loc. important e sa stii cand.
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...[b`
salut, nu te supara dar ala cu nuaiaua de alun ce detecteaza panza freatica mai la suprafata nu e medium sau extrasenzorial ![]() corect,esti tare,normal ca bunicul tau daca cauta cu 2 bete de nush ce esenta nu a fost medium sau extrasenzorial,dar a invatat sa faca fantani cu betele alea...tu ce ai invatat de la el?Eu cred ca nimic ![]() DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...salut .stiu un tip care lucreaza cu 2:antene de cupru:radiestezie si colaboreaza foarte bine cu o alta cunostintza cu detectorul.se completeaza unul pe celalalt.vrem sa acceptam sau nu totul are o legatura cu divinitatea.asta depinde de fiecare ce crede.mult noroc
Re: Radiestezisti, clarvazatori, mediumuri...DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Înapoi la Tehnici diverse de cautare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
|