Pagina 1 din 1

unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Mai 24, 2012 8:53 pm
de DeepScan
Duminica am avut un client care isi pierduse verigheta intr-un lac pe cand se afla la pescuit. Prinde omul un peste, il scoate afara incantat, il baga in juvelnic, se spala pe maini de mucusul de pe peste, se scutura de apa de pe maini si... asa a ajuns verigheta in lac. Pana aici toate bune si frumoase . Apeleaza la un prieten de al lui care are un detector (din descriere era un Garrett Ace250 sau 350 )sa ii gasesasca inelul, colegul vine, intra in apa si datorita malului foarte adanc( vreo 40cm) se dezechilibreaza si baga detectorul in apa !!! Intrebarea mea era ce cauta ala in apa de 1m adancime + vreo 40cm de mal cu un detector care nu era subacvatic ? Iese cu el pe mal, lasa sa se scurga apa din el, si incearca sa il porneasca :-o . Evident ca nu mai functiona si nici nu cred ca va mai functiona prea curand. Eu am avut aparate care mi s-au ars din cauza condensului, daramite sa il scufunzi in apa ! Poate vor invata si altii ceva din patania mea sau a bietului nostru coleg . :mos:

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Mai 24, 2012 9:11 pm
de cristian
Omul de fiecare data ,sau cel putin 90% invata pe pielea lui anumite lucruri in viata.:).Alti bani dati si mai multa grija(cu injuraturi multe).....

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Vin Mai 25, 2012 12:10 am
de DeepScan
:lol: Pe ce facem pariu ca nu va posta? Orgoliul e prea mare. Poate ca ar fi aparut vreun anunt ,daca nu ii spuneam eu povestea. Sincer nu cred ca va recunoaste ca el a fost istetul care a bagat detectorul la inmuiat. Intr-un fel chiar imi pare rau de el, dar si-a facut-o cu mana lui. Chiar ar putea sa isi mai recupereze din paguba vanzand din componentele inca functionale.

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Iul 19, 2012 2:35 pm
de skillz1
Pana la urma i-ati gasit inelul domnului? Cu ce detecroe v-ati (fi) dus?

Calin

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Iul 19, 2012 8:33 pm
de DeepScan
Da, i-am gasit inelul. Cu un Fisher Aquanaut.

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Iul 19, 2012 9:55 pm
de cipryani
App . ne puteti scrie aici niste tarife practicate de dvs ? Nu de alta dar sa fim toti pe aceiasi unda, deoarece eu chiar am fost sunat daca pot sa caut un cercel dupa un gratar, o verigheta la marginea drumului ... (nu mi'am facut reclama, nr il aveau de la politie, respectivi, si degeaba nu prea sap la comanda unui strain (mai ales ca mergi cand are omul chef,adevarat, a zis ca plateste cat face numai ca nu prea stiam/stim ce sa ii raspund(em) ))

am sacpat ACE-ul meu in apa de mai multe ori

Mesaj necititScris: Joi Noi 07, 2013 4:48 am
de CIP
Si merge perfect
trebuie uscat cu foenul si merge perfect
alte detectoare ca bounty hunter de exemplu de-abia a plouat un pic pe ele si nu mai merg

Re: am sacpat ACE-ul meu in apa de mai multe ori

Mesaj necititScris: Joi Noi 07, 2013 8:50 am
de alin28

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Noi 07, 2013 9:16 am
de zaherr
un dispozitiv electronic se poate arde la contactul cu apa chiar daca era oprit dar cu bateriile inserate, deaceea primul lucru care trebuie sa-l faci e sa le scoti si dupa uscare sa speri ca nu ai facut-o de oaie. deasemenea, chiar si dupa uscare exista riscul de deteriorare ptr ca raman depuneri pe placa si care pot conduce curentul iar ptr a preveni asta, placa trebuie spalata cu alcool izopropilic. am un cunoscut care a "salvat" cateva telefoane cu metoda asta.

Re: unde nu e cap, vai de detector...

Mesaj necititScris: Joi Noi 07, 2013 10:15 am
de elmariachi
:ura: pina la urma bine ca nu e asa scump un euro ace... daca avea un detector mai scump atunci il ustura buzunarul tare ... :ura: