Pagina 1 din 1

plaje la lacuri,rauri

Mesaj necititScris: Joi Mai 17, 2012 10:44 am
de sobi
vara aceasta intentionez sa fac calatorie prin tara cu md-ul si sunt interesat de plaje/locuri de scaldat in rauri sau lacuri.Am deja o lista cu cateva plaje la dunare dar trebuie sa recunosc ca sunt cam departe(locuiesc in Fagaras).In Transilvania informatiile sunt cam putine si in afara de statiunile gen "bai " nu prea gasesc locatii,iar de regula in aceste locatii detectia este interzisa.Sunt interesat de orice locatie,bulboaca ,lac de agrement,plaja la lac/rau.Sunt deschis si la intalniri in vederea detectiei in apa cu colegi de pe forum.In zona mea exista un singur lac unde se facea baie pe vremuri si chiar si acela este la 50 km distanta,in rest cam toate locurile au fost distruse de lucrarile la hidrocentrale .Orice informatie este importanta.Multumesc!

Re: plaje la lacuri,rauri

Mesaj necititScris: Joi Mai 17, 2012 11:48 am
de DeepScan
Daca e vorba de lucru pana la snorkel ma bag, poate facem o tura de 2-3 zile . Nu am aparatul de respirat autonom in tara. Oricum astept sa vina vara pt ca am neoprenul subtire si nu vreau sa tremur gros.

Re: plaje la lacuri,rauri

Mesaj necititScris: Joi Mai 17, 2012 11:54 am
de sobi
doar snorkel si da e de preferat vara ,nu neaparat din cauza frigului dar cu ploile de primavara nivelul apelor e mare si detectia dificila,totusi lipsesc locatiile....

Re: plaje la lacuri,rauri

Mesaj necititScris: Dum Iun 12, 2016 8:36 pm
de CosminPB
si eu as fi interesat de astfel de locuri, ai mai strans ceva info ? pm daca vrei sa dezvalui din ele :)