|
Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)
Adaugari la favorite: teokheops
Urmaresc subiectul: petru100, Drav3n, piscul, viomarmi22, Hyimynay, mitucaeace, just, Konstantin, nyk2013, tion
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Salut.
Am cumparat un detector metale cu care am mers la politie in vederea autorizarii.cu cazier si toate documentele necesare.In prima faza mi s a spus sa astept autorizatia ,apoi am fost chemat printr o scrisoare sa ma prezint cu detectorul. Mi s a explicat ca am incalcat legea prin detinere fara autorizatie si trebuie confiscat.Autorizatia se obtine prealabil.mi s a spus ca am dreptul sa fac contestatie.multumesc. Scriu pentru a i avertiza pe cei ce vor sa si cumpere detector.Poate si firmele ce comercializeaza ar trebui sa avertizeze.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Din ce judet esti ??
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)cred ca o prezentare era binevenita ... apoi mai mult ca sigur cred ca ai omis sa ne spui tot din toata povestea asta pe care o scrii aici...pararea mea
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Sunt din Iasi.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Vezi ca stiam
![]() Daca ai fi citit pe forum ai fi vazut ca la Iasi e inteleasa altfel legea ![]() Mai e un coleg in aceasi situatie . viewtopic.php?f=7&t=8715&p=66578&hilit=confisc#p66578
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Obtinerea autorizatiei de detinere detector de metal (3)Ideea e ca nu peste tot e asa
![]() Aceasi lege e interpretata diferit in Iasi fata de alte judete .