Pagina 1 din 1

Problema Pinpointer Teknetics

Mesaj necititScris: Dum Apr 16, 2017 11:17 pm
de SabEm
Buna, am achizitionat de 2 saptamani un pinpointer teknetics si la prima iesire in teren incepe sa dea rateuri ... nu vibreaza si sunetul e foarte slab, imperceptibi(doar daca il duci la ureche), uneori porneste si dupa 2-3 miscari se opreste din nou, alteori scoate un sunet ciudat, am verificat bateria, am schimat-o si nimic ... :md10:

Re: Problema Pinpointer Teknetics

Mesaj necititScris: Dum Apr 16, 2017 11:23 pm
de cristio13
Trimite-l inapoi de unde l-ai luat

Re: Problema Pinpointer Teknetics

Mesaj necititScris: Lun Apr 17, 2017 7:03 pm
de stefani
De obicei probleme de genul acesta apar cand aparatul nu se alimenteaza corect. Simptome asemanatoare le-am avut la garrett-ul meu. Bateria nu statea fixa in locas, avea un usor joc. Incearca sa fixezi bateria cumva, astfel incat sa fie un contact mai ferm cu bornele de alimentare. Si binenteles, bateria trebuie sa fie de calitate...gen Duracell..

Re: Problema Pinpointer Teknetics

Mesaj necititScris: Dum Apr 23, 2017 10:58 pm
de SabEm
Am incercat cu mai multe baterii , eu folosesc Energizer in detectorul mare si merge deja de vreo 20 de ore si nu s-a consumat decat o linie din trei. Chestia era ca pinpointerul dar nu vroia de la un timp sa mai mearga deloc ... l-am trimis la furnizor ... astept sa primesc un raspuns saptamana viitoare

Re: Problema Pinpointer Teknetics

Mesaj necititScris: Mar Apr 25, 2017 3:42 pm
de marian68
Salut. sunt de aceiasi parere cu colegul Stefani si sigur acesta ie motivul ,incearca sa fixezi bateria in locasele de contact,o zi placuta in continuare,, si sapatura mica bucuria mare tuturor.... :md3: :lingouaur: :lingouaur: :lingouaur: