|
Elemente WW2
Re: Elemente WW2Multumesc frumos! Despre discul cu instructiuni de artilerie ?
Bogdan Cosmin
Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht ...
Re: Elemente WW2
Re: Elemente WW2Multumesc frumos! Despre discul cu instructiuni de artilerie ?
Bogdan Cosmin
Re: Elemente WW2Cu placere.
Disc asemanator numai japonez am gasit pe net, acolo temperatura refera la temperatura prafului de pusca... Cineva a scris ca este pentru aruncator. Tipul tunului/aruncatorului probabil era pe partea care lipseste. Eu cred ca este pentru ceva cu o bataie mai mare fiindca corectia este data pro kilometri. Este o foarte interesanta piesa.
Re: Elemente WW2Sa fie pt Tarack dw 12.2 cm ? Mai incolo am gasit bucati dw tun.
Bogdan Cosmin
Re: Elemente WW2Este posibil. Speram ca curand va iesi la iveala.
Re: Elemente WW2Prima bucata tot am mai scos dar niciodata nu am stiut la ce se folosea. Al doilea obiect pare a fi apartinut unei decoratii in forma de cruce, ceva gen Feuerkreuz/Tűzkereszt (varianta mai rara). Are si ramasitele unei pietricele in mijloc.
Bogdan Cosmin
Re: Elemente WW2*BUMP*
Impreuna cu o noua piesa pe care nu reusesc sa o identific nicicum. Gasita la vreo 8 metri de 6-7 tuburi de P-08 Luger. Bogdan Cosmin
Re: Elemente WW2Din cate stiu Ungaria nu a detinut semisenilate productie proprie. Initial ma gandisem la Csaba dar nu am vazut niciodata cu senile pe spate. Intr-adevar seamana foarte bine cu cele de la un SdKfz insa mi se par mult mai slabe. Nu as exclude varianta Kettenkrad, mi se pare mult mai viabila desi in zona nu am gasit nimic altceva de la Kettenkrad ci doar de motociclete normale DKW NZ350 (cam jumatate din una impreuna combinate piesele).
Bogdan Cosmin
Re: Elemente WW2Poate ca este ceva sovietic sau american.
Semisenilat folosit de armata maghiara: http://www.ww2incolor.com/hungary/5+Hun ... actor.html
Total mesaje 75007
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5