Multumesc !
|
Plug..usor ... fo 3 kg
Primul mesaj necitit • Total mesaje 75007
• Pagina 1 din 1
Plug..usor ... fo 3 kgAm dezgropat asta de pe un ogor (nu eu am stricat acolo ... eu am sapat dincolo ... !!
![]() ![]() Multumesc ! Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Plug..usor ... fo 3 kg
Re: Plug..usor ... fo 3 kgSalut ^^
am si eu unul identic ![]() Cred ca este din periaoda 1950 => prezent. Cel putin din perioada comunista. nu fi dezamagit. Eu cand dezgrop cate o sarma sau conserva ma consolez zicand ca este o conserva romana ![]()
Re: Plug..usor ... fo 3 kgDa, il vreau, chiar daca e un gunoi comunist, unde-s doua ... iau dublu !!
![]() Glumesc, ... dar daca am doua, deja opera e mai aproape de .. porcreatie sau cum ii zice .. ![]() Acuma la cit cintareste trebuie sa-l receptionez personal, ca sa minimizam risipa ![]() Daca e conserva, totdeauna ma intreb cum ar fi s-o gasesc pe aia nedeschisa .. cu pestii dacici, dar la sirme si capace de ulei nu mai vibrez de mult ... Cel mai mult ma bucur cind am o noua schema de reglaj al detectorului, asta pina sa incep sa dau cu el si sa vad ca suna la fel ... ![]()
Total mesaje 75007
• Pagina 1 din 1