|
Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Imi amintesc ca s-a anuntat un coleg dupa data limită. Nu-mi amintesc cine dar il rog daca mai vrea si nu si-a luat cazare in alta parte sa se anunte. Mai e un loc in camera lui Maldin1987.
Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Este vorba despre mine,nu am inteles foarte bine despre ce fel de camera este vorba,sunt paturi separate?Eu am totusi 140 de kg!Oricat m-as ghemui intr-un pat matrimonial,nu stiu cat loc ar mai avea colegul pe care inca nu il cunosc dar cred ca nu este nici el de talie mica.
Repartizarea imi convine caci s-ar putea sa venim impreuna cu aceeasi masina. Ene Doru
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Care este situatia cu tricourile? Se mai poate comanda unul? Doresc si eu unul XL.
Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului. (Socrate)
Daniel Z.
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015Mai astept raspuns cu privire la o ''ajustare'' a preturilor la Faget -izvor ( camerele au fost renovate anul trecut) si va anunt. Aranjare finala:
Pensiunea Teleschi -Feleac pratmin+Mihaela+Razvan matrimonial+( saltea) 2 NOPTI 80 Ron / noapte zmeu+ Catalina matrimonial 2 NOPTI 80 Ron / noapte gavryel+sotia matrimonial 2 NOPTI 80 Ron / noapte mydo + sotia matrimonial 2 NOPTI 80 Ron / noapte raul0101+sotia matrimonial 2 NOPTI 80 Ron / noapte wolf+danyxz matrimonial( + saltea) 2 NOPTI 80 Ron / noapte PL500+sotia+copil matrimonial( + saltea) 2 NOPTI 80 Ron / noapte Pensiunea Faget-izvor panzer 1 camera single 1 noapte/ camerea 3 70 Ron / noapte ukindoo + sotia 1 matrimonial 2 NOPTI / camera 1 100 Ron / noapte colibaba Sorin+sotia 1 matrimonial 2 NOPTI / camera 4 100 Ron / noapte didius iulianus+un coleg 2 paturi separate 2 NOPTI /camera 5 100 Ron / noapte vali+ adi codoban 2 paturi separate 2 NOPTI / camera 6 100 Ron / noapte Mladin1987+ Duras 1 matrimoniale + 1 single 2 NOPTI / camera 8 130 Ron / noapte cibo005+sotia 1 matrimonial 2 NOPTI / camera 10 100 Ron / noapte cosmin heridan + 1 coleg 2 matrimoniale 2 NOPTI / camera 7 150 Ron / noapte Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015LISTA TRICOURI : ( tricourile vor fi simple, adica vor avea numele sau nickname-ul vostru, emblema piept cu : Detectie Metale Romania - anuala Cluj Napoca( in forma de rozeta ) si pe spate DETECTIE METALE ROMANIA
daca cineva doreste si alte insemne, va rog sa ma anuntati. PL 500 M, XL, XXL.- bleumarin ( doamna ta nu vrea rosu?) Mladin 1987 XXL - bleumarin Danyxz XL - bleumarin Golden eye - rosu M 2BUC Maria -rosu S Marian13 XL bleumarin Ciprian Melnic XL bleumarin Dan S XL bleumarin Adi Codoban - S bleumarin CRISTI militarie ...? Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!
Re: Intalnirea Nationala a Detectoristilor 2015[quote="golden eye"]LISTA TRICOURI : ( tricourile vor fi simple, adica vor avea numele sau nickname-ul vostru, emblema piept cu : Detectie Metale Romania - anuala Cluj Napoca( in forma de rozeta ) si pe spate DETECTIE METALE ROMANIA
daca cineva doreste si alte insemne, va rog sa ma anuntati. PL 500 XL, XXL.- bleumarin Doamna PL500 - M-rosu Mladin 1987 XXL - bleumarin Danyxz XL - bleumarin Golden eye - rosu L 2BUC Maria -rosu S Marian13 XL bleumarin Ciprian Melnic XL bleumarin Dan S XL bleumarin Adi Codoban - S bleumarin Gavryel XXL -bleumarin wolf XXL -bleumarin Simona XL -rosu Dacă crezi că educația e scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta!